8/5/09

Τα καταστήματα Marks and Spencer αποφάσισαν να μην πουλάνε ακριβότερα τα μεγάλα μεγέθη στηθόδεσμων

Τα πολυκαταστήματα Marks&Spencer συμφώνησαν να σταματήσουν να πουλάνε ακριβότερα τα μεγάλα μεγέθη στηθόδεσμων υποκύπτοντας έτσι στις πιέσεις των πελατισσών τους... Το πολυκατάστημα δημοσίευσε διαφημίσεις στις σημερινές εφημερίδες, με τις οποίες παραδέχεται ότι "τα φούσκωσε" και δεσμεύτηκε να μειώσει τις τιμές και να τις εξισώσει με εκείνες των μικρότερων μεγεθών.

Υπό τον τίτλο "Στήθη για τη Δικαιοσύνη" η εκστρατεία με επικεφαλής την Μπέκι Γουίλιαμς, η οποία επίσης φοράει μεγάλο μέγεθος στηθόδεσμου, συγκέντρωσε την υποστήριξη 13.000 γυναικών και πλέον μέσω του Facebook.

Τα πολυκαταστήματα Marks and Spencer χρέωναν επιπλέον δύο λίρες για τους στηθόδεσμους που είναι μεγαλύτεροι του μεγέθους DD με το αιτιολογικό ότι η κατασκευή τους κοστίζει περισσότερο. Και ως ένδειξη καλής θελήσεως αποφάσισε τώρα να προσφέρει 25% έκπτωση για όλα τα μεγέθη στηθόδεσμου μέχρι τις 25 Μαϊου.

Η 26χρονη Γουίλιαμς από το Μπράιτον εξοργίστηκε, μάλιστα, τόσο, ώστε αγόρασε μία μόλις μετοχή αξίας 3.40 λιρών του πολυκαταστήματος, για να της επιτραπεί να αντιμετωπίσει τον πρόεδρο της επιχείρησης σερ Στούαρτ Ρόουζ στην επόμενη, ετήσια, συνέλευση των μετόχων τον Ιούλιο.