11/5/09

Ξέχασε σε ταξί τη λίστα με συμβουλές για το μακιγιάζ του...βρετανού πρωθυπουργού

Ο βρετανός πρωθυπουργός Γκόρντον Μπράουν βρέθηκε σήμερα σε δύσκολη θέση μετά τη δημοσίευση λεπτομερειών που αφορούν στα προϊόντα μακιγιάζ που χρησιμοποιεί...ακόμα και προϊόντα τεχνητού μαυρίσματος... Σύμφωνα με δημοσίευμα της Sun, οι συμβουλές ...πρωθυπουργικού μακιγιάζ ξεχάστηκαν μέσα σε ταξί από νεαρό βοηθό του και παραδόθηκαν από τον ταξιτζή στην εφημερίδα.

Οι συμβουλές προς τον Γκόρντον Μπράουν αναφέρουν ότι ο 58χρονος ηγέτης θα πρέπει να βάζει πολλές στρώσεις make-up "ξανά και ξανά, σαν να βάφεις τοίχο, και να βάζει και στα αυτιά".

Το πρόσωπό του θα πρέπει να φωτίζεται και να αποκτά "αυτή τη συγκεκριμένη λάμψη" και στο τέλος με ένα σκούρο πινέλο να απλώνεται πούδρα τεχνητού μαυρίσματος και συγκεκριμένα η terracotta της Guerlain .

Αναφορικά με τη χρήση του concealer, δηλαδή του καλυπτικού προϊόντος που χρησιμοποιείται κάτω από τα μάτια, συνισταται να χρησιμοποιείται για τις φακίδες, τις ρυτίδες και τους μαύρους κύκλους.

Το γραφείο του πρωθυπουργού ανακοίνωσε ότι η λίστα με τις συμβουλές ξεχάστηκε από λάθος από έναν από τους χαμηλόβαθμους συμβούλους του Γκόρντον Μπράουν και ευχαρίστησε την Sun που το επέστρεψε.

"Ο πρωθυπουργός, όπως όλοι στην τηλεόραση, είναι υποχρεωμένος να χρησιμοποιεί προϊόντα μακιγιάζ", ανακοίνωσε η Ντάουνινγκ Στριτ.