22/4/09

Την Κοκό Σανέλ θα υποδυθεί η κινηματογραφική Αμελί

Η Οντρέ Τοτού, η πρωταγωνίστρια της επιτυχημένης ταινίας "Αμελί" θα υποδυθεί τη θρυλική σχεδιάστρια μόδας Κοκό Σανέλ, σε μία ταινία που θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες της Γαλλίας αυτή την εβδομάδα και ταυτόχρονα- συμπτωματικά ή όχι- παίρνει τη σκυτάλη από τη Νικόλ Κίντμαν στη διαφήμιση του αρώματος Chanel 5...Ο τίτλος της ταινίας, που σκηνοθέτησε η Αν Φοντέν είναι "Coco avant Chanel".

"Η προσωπικότητα της Κοκό Σανέλ ήταν εκπληκτική, αλλά πέραν του μυαλού και του ταλέντου της, είχε όλα εκείνα τα στοιχεία που απαιτούνται από την ηρωίδα κάθε σπουδαίας νουβέλας", δήλωσε η Τοτού στο ραδιόφωνο France Inter.

Τον επόμενο μήνα, η Τοτού θα εμφανιστεί ως η μυστηριώδης ηρωίδα μίας δίλεπτης τηλεοπτικής διαφήμισης του αρώματος Chanel N 5, του σκηνοθέτη της "Αμελί", Ζαν-Πιέρ Ζενέ, της ταινίας που την έκανε διάσημη το 2001.

Η ταινία μικρού μήκους, που χρειάστηκε τέσσερις μήνες για να ολοκληρωθεί, δείχνει την Τοτού να καταδιώκεται από έναν γοητευτικό άγνωστο μέσα στο τρένο Orient Express, το οποίο κατευθύνεται προς την Κωνσταντινούπολη.